maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tahdon pienempiä ostoskärryjä!

Viime vuosina ruokakauppojen koot ovat kasvaneet valtaviin mittoihin. On marketteja, supermarketteja ja hypermarketteja. Tämä on tarkoittanut sitä, että myös ostoskärryt ovat suurentuneet. Toisaalta ihan ymmärrettävää ja hyvä juttu, että kärryyn saa kerättyä suurperheen vaatimat ostokset. Mutta kaikilla ei ole suurperhettä ja toisille se suuri supermarketti on lähikauppa, jossa on käytännön syistä pakko käydä, vaikkei kovin isoja ostoksia olisikaan.

Niinpä kaikkien ns. pienostajien puolesta esitän toiveen pienemmistä ostoskärryistä. Vaikka monissa kaupoissa alkaa olla jo vedettäviä ostoskoreja, niin silti olisi tilausta myös pienemmille ostoskärryille. Vedettävä ostoskori kun ei ainakaan selkävaivaiselle ole paras mahdollinen. Samoin nykyiset isot ostoskärrytkin ovat selkävaivaiselle huonot, sillä kärryt ovat liian syvät. Kyllähän kärryyn on helppo heitellä omenoita, juustoja, leipää ym. ostoksia, mutta miten niitä sieltä kärryn pohjalta noukit kassahihnalle, jos selkä ei kestä kumartelua. Puhumattakaan lyhytkätisistä – eiväthän he välttämättä edes yllä kärryn pohjalle!

Onneksi on ainakin yksi marketti, joka on oivaltanut, että asiakkailla on erilaisia tarpeita ja kaikki eivät halua suuria jättiläismäisiä ostoskärryjä. Mallia pienemmistä ostoskärryistä voivat muutkin kauppiaat käydä katsomassa Imatran City-Marketissa. Siellä on suurten ostoskärryjen rinnalla pienempiä kärryjä. Ja toki vielä lasten pikkuruisiakin kärryjä löytyy. Suurkiitos imatralaiselle kauppiaalle hyvästä kärryvalikoimasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti