keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kiitos Porin uimahallille

Porin uimahalli ansaitsee pari kiitosta! Ensiksikin uimahallin pukuhuoneessa on käsien/uimapuvun pesuallas. Itse asiassa altaan yläpuolella taitaa lukea, että huuhtele uimapukusi tässä. No, minä olen käyttänyt sitä aina kyllä käsien pesuun. Sitä kun näin naisena uimahallireissun jälkeen pitää rasvata ja laittaa tukkaa ja joskus vielä meikatakin. On aika kätevää ja näppärää, kun pääsee pesemään muotovaahdon rippeet sormien välistä ennen kuin alkaa rasvata naamaa. Eikä tarvitse pyyhkiä tahmaisia sormiaan pyyhkeeseen.
Toinen kiitos tulee hiustenkuivaajasta, joka on peilipöydällä aina käyttövalmiina. Eipä siis tarvitse raahata omaa fööniä mukana. Kaiken kukkuraksi hiustenkuivaajan käyttö ei maksa mitään ja hiustenkuivaajassa on vielä kylmäpuhalluskin erikseen. Käsienpesuallasta ja ilmaista hiustenkuivaajaa en ole kohdannut missään muussa uimahallissa, joten toivottavasti nämä kaksi asiaa löytyvät aikanaan Porin uudestakin uimahallista!

Ja nyt kun tuli uimahallit puheeksi. Jokaisessa uimahallissa aina opastetaan, että käy suihkussa ennen uintia ja etenkin, että hiukset on kasteltava ennen altaaseen menoa. Mutta eikös silti aina löydy joku hienohelma, joka katsoo olevan näiden ohjeiden yläpuolella ja tulee meikit naamassa ja hiuksia kastelematta uimaan. Olen kehittänyt tähän pulmaan ratkaisun, joka on kaikkien uimahallien omistajien käytettävissä. Asennetaan suihku- ja allasosaston väliseen oviaukkoon liiketunnistimilla toimivat suihkut, jotka kastelevat altakulkijan läpikotaisin. Ja laitetaan kyseiset suihkut koko oviaukon leveydelle, ettei kukaan pääse livahtamaan alta kastumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti